Husholdningsapparater.dk: Find blandt 5897 Produkter | 61 Kategorier | 156 Brands | 149 Forhandlere

Bedste Braun Elektrisk Tandbørste: Se top 3

(Opdateret juli 2023)

Du er landet på Husholdningsapparater.dk, det helt rigtige sted at finde Braun elektriske tandbørster. Vi har udvalgt de 3 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb!

Indholdsfortegnelse

  Top 3 Braun elektriske tandbørster

  De 3 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

  ✅ Aktuelle tilbud på Braun elektriske tandbørster | ✅ Elektrisk tandbørste-kvaliteten | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

  Detaljeret gennemgang af de 3 bedste Braun elektriske tandbørster

  Her kan du se hele vores liste over de bedste Braun elektriske tandbørster som du kan finde lige nu.

  1: Oral B Braun Pro 700 CrossAction Elektrisk Tandbørste

  Hvorfor vælge Oral B Braun Pro 700 CrossAction Elektrisk Tandbørste?

  Oral-B Pro 1 700 Sensitive Clean hjælper dig med at børste i 2 minutter takket være en professionel timer, der vibrerer hvert 30. sekund for at fortælle dig, at det er tid til at skifte områder af din mund, når du børster. Tandbørsten fjerner op til 100 % mere plak end en almindelig manuel tandbørste for sundere tandkød, og den bleger dine tænder ved at fjerne overfladepletter. Oral-B Pro 1 700 hjælper dig også med at beskytte dit sarte tandkød med indbygget tryksensorteknologi, der sænker børstehastigheden og advarer dig, når du børster for hårdt. - 360° tryksensorteknologi sikrer, at du ikke beskadiger tandkødet og beskytter det sarte tandkød og advarer dig om ikke at børste for hårdt - Indehol: 1 eltandbørstehåndtag med oplader, 1 tandbørstehoved

  2: Oral-B Pro 900 Sensi UltraThin El-tandbørste Hvid

  Hvorfor vælge Oral-B Pro 900 Sensi UltraThin El-tandbørste Hvid?

  Genopladelig elektrisk tandbørste, der sikrer rene tænder hver dag.Denne eltandbørste er både utrolig effektiv, men samtidig skånsom overfor tænderne, så den også kan anvendes til sensitive gummer. Børstehovedet er konstrueret således, at det fjerner 100% mere plak og skidt end en almindelig manuel tandbørste. Efterlader dine tænder smukke og hvide.Indhold: Der medfølger et 3D børstehoved, der nemt fjerner plak fra alle vinkler af tænderne, samt et Sensi UltraThin børstehoved. Derudover medfølger en opladerstation med plads til 2 børstehoveder.

  3: Braun Silk Epil 5 + Oral B Elektrisk Tandbørste

  Braun Silk Epil 5 + Oral B Elektrisk Tandbørste

  Hvorfor vælge Braun Silk Epil 5 + Oral B Elektrisk Tandbørste?

  Tekst er under udarbejdelse...Indeholder:1 x Silk Epil 5 1 x Oral B el tandbørste

  Andre mærker af elektriske tandbørster

  På vores liste her har vi samlet de Braun bedste elektriske tandbørster på tværs af alle mærker og brands. Men vi har også lavet lister for hvert brands, så for mere detaljeret information kan du klikke dig ind på disse lister og finde den helt rigtige elektrisk tandbørste til dine behov:

  Indholdsfortegnelse
  Til Top