Du er landet på Husholdningsapparater.dk, det helt rigtige sted at finde tandbørstehoveder. Vi har udvalgt de 4 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 4 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle tandbørstehoveder tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Oral-B Kompatible Tandbørstehoveder 4 stk.

Første anbefaling på listen er fra mærket Oral-B.

Det bedste tilbud på “Oral-B Kompatible Tandbørstehoveder 4 stk.” vi har fundet er hos PanzerScreen.dk hvor prisen lige nu er 35,-

Forhandlerens beskrivelse:
Oral-B Kompatible Tandbørstehoveder 4 stk Oral-B Kompatible Tandbørstehoveder 4 stk.
passer til samtlige af Oral-B’s tandbørster, så du ikke skal tænke på hvilken model du har og om børsterne passer til din.
Pakken indeholder 4 stk.
så du har børste hoved…

Se hos PanzerScreen.dk ❯❯

2: Niceboy ION Sonic Tandbørstehoveder, 2-pak Medium, Hvid

Anden anbefaling har vi fundet hos Powerbanken.dk, hvor du kan købe Niceboy ION Sonic Tandbørstehoveder, 2-pak Medium, Hvid til kun 59,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
NiceBoy ION Sonic tandbørstehoveder, 2-pak Hold dine tænder i god stand med Niceboy ION Sonic Tandbørstehoveder 2-pak.
Dette sæt med to udskiftningshoveder er specielt designet til brug med Niceboy ION Sonic og Niceboy ION SmartSonic soniske tandbø…

Se hos Powerbanken.dk ❯❯

3: Oral-B Frozen Tandbørstehoveder, 4 stk

Næste anbefaling er “Oral-B Frozen Tandbørstehoveder, 4 stk”.

Dagens bedste tilbud på “Oral-B Frozen Tandbørstehoveder, 4 stk” har vi fundet hos Powerbanken.dk hvor prisen lige nu er 129,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Gode fordele ved denne pakke 4 ekstra Frozen børstehoveder til Oral-B tandbørster (børn) Skift når børstehovederne er slidt for mere effektiv tandbørstning Passer til alle Oral-B’s elektriske tandbørster undtagen Pulsonic Fjerner op…

Se hos Powerbanken.dk ❯❯

4: Oral-B Star Wars Tandbørstehoveder, 4 stk

  • Dagens pris: 129,- kr.
  • Fundet hos Powerbanken.dk
  • Mærke: Oral-B
  • Franchise: Star Wars

Sidste produkt på vores liste er Oral-B Star Wars Tandbørstehoveder, 4 stk som vi har fundet til 129,- hos Powerbanken.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Gode fordele ved denne pakke 4 ekstra Star Wars børstehoveder til Oral-B tandbørster (børn) Skift når børstehovederne er slidt for mere effektiv tandbørstning Passer til alle Oral-B’s elektriske tandbørster undtagen Pulsonic Fjerner op…

Se hos Powerbanken.dk ❯❯

Flere produkter.

De 4 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste tandbørstehoveder i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse tandbørstehoveder:

Dyreste Tandbørstehoveder på listen er Oral-B Tandbørstehoveder iO Gentle Care Børstehoveder, 6 stk fra Proshop.dk med en pris på 431.00. Billigste udvalgte Tandbørstehoveder er Tandbørste med et stort og et mindre tandbørstehoved på samme børste. 1 stk. som du kan købe for 19.00 hos Alttilhundogkat.dk. Forskellen på de to priser er 412 kr.
Ovenstående Tandbørstehoveder data og priser er hentet fra 10 butikker (PanzerScreen.dk, Powerbanken.dk, Gucca.dk, Proshop.dk, Coop.dk, Elgiganten, Alttilhundogkat.dk, Økofamilien, Med24, WiStore). Alle Tandbørstehoveder tilbud er opdateret i dag 01-10-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Tandbørstehoveder guides:

Fandt du ikke det rigtige Tandbørstehoveder blandt de 4 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Tandbørstehoveder: