Du er landet på Husholdningsapparater.dk, det helt rigtige sted at finde tandbørstehoveder. Vi har udvalgt de 4 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 4 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle tandbørstehoveder tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Philips tandbørstehoveder – C2 Optimal Plaque Defence – 4 stk.

 • Mærke: Philips

Vores første anbefaling er “Philips tandbørstehoveder – C2 Optimal Plaque Defence – 4 stk.” fra mærket Philips.

Forhandlerens beskrivelse:
Hård mod plak.
Skånsom mod tandkødet.
Enestående fjernelse af plak hver dag Philips Sonicare C2 Optimal Plaque Defence-tandbørstehoved (tidligere ProResults-plakforsvar) er perfekt til alle, der ønsker at gøre den optimale fjernelse af plak til en del af…

Tjek bedste pris ❯❯

2: Philips tandbørstehoveder – W Optimal White – Sort – 4 stk.

 • Mærke: Philips
 • Farver: Sort, Hvid

Vores anden anbefaling er “Philips tandbørstehoveder – W Optimal White – Sort – 4 stk.” som er vores anbefaling nummer 2

Forhandlerens beskrivelse:
Tandbørstehoved, (pakke med 4), BrushSync, Nem at klikke på, sortOptimal White-børstehovedet er perfekt til alle, der ønsker at rengøre tænderne endnu mere grundigt og fjerne pletter på tændernes overflade for at få et strålende hvidere smil. Dette børste…

Tjek bedste pris ❯❯

3: Neno tandbørstehoved – 3 stk

  Næste anbefaling er “Neno tandbørstehoved – 3 stk” som er nummer 3 på vores liste

  Tjek bedste pris ❯❯

  4: TIO Udskiftelige Tandbørstehoveder Grå (Soft 2 stk)

  • Farve: Grå

  Sidste produkt på vores liste er TIO Udskiftelige Tandbørstehoveder Grå (Soft 2 stk) som vi har fundet til 79,- hos Helsebixen.dk.

  Forhandlerens beskrivelse:
  Tandbørstehoveder soft i grå….

  Tjek bedste pris ❯❯

  Flere produkter.

  De 4 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste tandbørstehoveder i 2023 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse tandbørstehoveder:

  Dyreste Tandbørstehoveder på listen er Tandbørstehoved Magic Blade II Wahl Moser 1884-7041 fra Flenci.dk med en pris på 513.80. Billigste udvalgte Tandbørstehoveder er Tandbørste med et stort og et mindre tandbørstehoved på samme børste. 1 stk. som du kan købe for 19.00 hos Alttilhundogkat.dk. Forskellen på de to priser er 494.8 kr.
  Ovenstående Tandbørstehoveder data og priser er hentet fra 20 butikker (Coop.dk, Helsebixen.dk, Satana.dk, Proshop.dk, Med24, Powerbanken.dk, Økofamilien, Kop&Kande DK, Motatos DK, Den Glade Mund, WiStore, Babysam.dk, Alttilhundogkat.dk, BalderClothes.com, Mackabler.dk, Hobbix.dk, Bazta.com, Gucca.dk, Flenci.dk, Elgiganten). Alle Tandbørstehoveder tilbud er opdateret i dag 28-01-2023. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

  Flere Tandbørstehoveder guides:

  Fandt du ikke det rigtige Tandbørstehoveder blandt de 4 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Tandbørstehoveder: