Du er landet på Husholdningsapparater.dk, det helt rigtige sted at finde Alfons Åberg tandbørste. Vi har udvalgt de 2 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 2 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Alfons Åberg tandbørste tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Alfons Åberg Smarte Tandbørste 0-3 År (1 stk)

  • Franchise: Alfons Åberg

Vores første anbefaling er “Alfons Åberg Smarte Tandbørste 0-3 År (1 stk)” som er vores bedste anbefaling

Forhandlerens beskrivelse:
TANDBØRSTE TIL BØRN Alfons Åberg Smarte Tandbørste 0-3 År (1 stk) er en tandbørste til børn, som er egnet til børn i alderen 0-3 år.
Denne tandbørste er designet med et lille børstehoved, der gør det let at nå alle tænderne i munden. Dette produkt er en…

Tjek bedste pris ❯❯

2: Alfons Åberg Smarte Tandbørste 4-10 År (1 stk)

  • Franchise: Alfons Åberg

Sidste produkt på vores liste er Alfons Åberg Smarte Tandbørste 4-10 År (1 stk) som vi har fundet til 15,- hos Helsebixen.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
TANDBØRSTE TIL BØRN Alfons Åberg Smarte Tandbørste 4-10 År (1 stk) er en tandbørste til børn, som er egnet til børn i alderen 4-10 år.
Denne tandbørste er designet med et lille børstehoved, der gør det let at nå alle tænderne i munden. Dette produkt er e…

Tjek bedste pris ❯❯

Dyreste Alfons Åberg Tandbørste på listen er Alfons Åberg Smarte Tandbørste 0-3 År (1 stk) fra Helsebixen.dk med en pris på 15.00. Billigste udvalgte Tandbørste er Alfons Åberg Smarte Tandbørste 0-3 År (1 stk) som du kan købe for 15.00 hos Helsebixen.dk. Forskellen på de to priser er 0 kr.
Ovenstående Alfons Åberg Tandbørste data og priser er hentet fra 1 butikker (Helsebixen.dk). Alle Alfons Åberg Tandbørste tilbud er opdateret i dag 28-01-2023. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Tandbørste guides:

Fandt du ikke det rigtige Tandbørste blandt de 2 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Tandbørste: