Du er landet på Husholdningsapparater.dk, det helt rigtige sted at finde Trixie tandpasta. Vi har udvalgt de 2 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 2 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Trixie tandpasta tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Trixie Tandpasta Bøfsmag Til Hund (100 g)

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Helsebixen.dk.

Her kan “Trixie Tandpasta Bøfsmag Til Hund (100 g)” fås til 31,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Trixie hundetandpasta med lækker oksekødssmag gør tandbørstningen til en sjov oplevelse for dit kæledyrDenne variant af Trixie hundetandpasta er udviklet specielt til at hjælpe din hund med at holde god mundhygiejne.
Den milde formel giver en skånsom, men…

Se hos Helsebixen.dk ❯❯

2: Trixie Tandpasta Myntesmag Til Hund (100 g)

Sidste produkt på vores liste er Trixie Tandpasta Myntesmag Til Hund (100 g) som vi har fundet til 20,- hos Helsebixen.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
HJÆLP DIN HUND AF MED DÅRLIG ÅNDE Denne tandpasta fra Trixie er specielt lavet til hunde.
Tandpastaen kommer med en dejlig smag af mynte og er udviklet til at pleje hundetænder, afhjælpe tandsten og dårlig ånde samt optimere mundhygiejnen hos hunde….

Se hos Helsebixen.dk ❯❯

Dyreste Trixie Tandpasta på listen er Trixie Tandpasta Bøfsmag Til Hund (100 g) fra Helsebixen.dk med en pris på 31.00. Billigste udvalgte Tandpasta er Trixie Tandpasta Myntesmag Til Hund (100 g) som du kan købe for 20.00 hos Helsebixen.dk. Forskellen på de to priser er 11 kr.
Ovenstående Trixie Tandpasta data og priser er hentet fra 1 butikker (Helsebixen.dk). Alle Trixie Tandpasta tilbud er opdateret i dag 01-12-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Tandpasta guides:

Fandt du ikke det rigtige Tandpasta blandt de 2 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Tandpasta: