Du er landet på Husholdningsapparater.dk, det helt rigtige sted at finde robotstøvsuger. Vi har udvalgt de 8 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 8 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle robotstøvsuger tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Rullebørste Robotstøvsuger

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos PanzerScreen.dk.

Her kan “Rullebørste Robotstøvsuger” fås til 119,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Rullebørste Robotstøvsuger Er du den smarte type, som ikke ønsker at bruge ti på at støvsuger og har investeret i en robotstøvsuger, så kan det være smart at have reservedele til den, til når du får brug for en udskiftning.
Rullebørste Robotstøvsuger er…

Se hos PanzerScreen.dk ❯❯

2: Børste Robotstøvsuger 3 Børste Nylon

Anden anbefaling har vi fundet hos PanzerScreen.dk, hvor du kan købe Børste Robotstøvsuger 3 Børste Nylon til kun 89,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Børste Robotstøvsuger 3 Børste Nylon Er dine børster ved at være slidt i din robotstøvsuger og kræver det måske en udskiftning af børster? Så er Børste Robotstøvsuger 3 Børste Nylon løsningen for dig, prisen for dem er ganske overkommelige og kommer i et…

Se hos PanzerScreen.dk ❯❯

3: Filter Robotstøvsuger 2 stk

Næste anbefaling er “Filter Robotstøvsuger 2 stk”.

Dagens bedste tilbud på “Filter Robotstøvsuger 2 stk” har vi fundet hos PanzerScreen.dk hvor prisen lige nu er 99,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Filter Robotstøvsuger 2 stk Filter Robotstøvsuger 2 stk er pakken for dig der har en Xiaomi robotstøvsuger.
En af de ting du skal være opmærksom på som robotstøvsuger ejer er at dit filter ikke er overbrugt, da det går ud over suge evnen og derved kan de…

Se hos PanzerScreen.dk ❯❯

4: Børste Robotstøvsuger 5 Børste Silikone

Produkt nummer 4 på vores “robotstøvsuger-liste” er Børste Robotstøvsuger 5 Børste Silikone som du lige nu kan købe for 119,- hos PanzerScreen.dk

Forhandlerens beskrivelse:
Børste Robotstøvsuger 5 Børste Silikone Børste Robotstøvsuger 5 Børste Silikone er til den smarte type, som ikke ønsker at bruge sin tid på at støvsuge.
Hvis du har en robotstøvsuger, så er det oftest børsterne, som går til, da det er dem der bliver brug…

Se hos PanzerScreen.dk ❯❯

5: iRobot Roomba j715840 robotstøvsuger

Forhandlerens beskrivelse:
Intelligent teknologi kombineret med en kraftfuld sugevene bidrager til, at iRobot Roomba j7’s slutresultat er så godt, at du trygt kan overlade støvsugningen til den.
Modellen kommer bl.a.
med Dirt Detect™sensorer, hvilket betyder at robotten priorite…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

6: iRobot Roomba i3554 Plus robotstøvsuger

Forhandlerens beskrivelse:
Effektiv og grundig robotstøvsuger med automatisk tømning i ekstern Clean Base beholder.
Den praktiske iRobot Roomba i3+ kommer med Dirt Detect™ Technology, hvilket betyder at robotstøvsugeren automatisk prioriterer områder i hjemmet, der er mest udsat…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

7: iRobot Roomba j7558+ Plus robotstøvsuger

Forhandlerens beskrivelse:
Med mere end 30 års erfaring indenfor udvikling af intelligente robotstøvsugere, er det lykkes iRobot at skabe Roomba j7+ robotstøvsugeren.
Et stilrent design kombineret med en effektiv rengøring samt minimal vedligeholdelse, så får du her et fantastisk r…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

8: ILIFE V8-Plus 2-i-1 robotstøvsuger og gulvvasker

Sidste produkt på vores liste er ILIFE V8-Plus 2-i-1 robotstøvsuger og gulvvasker som vi har fundet til 1849,- hos Powerbanken.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
ILIFE V8 plus multirengøringsmaskine ILIFE V8e, er en multifunktionel robotstøvsuger med indbygget moppesystem. Der kan tage i omegnen af 150 kvadratmeter på en opladning.
Den kommer en Electrowall, som er et system man kan sætte i hjemmet for at a…

Se hos Powerbanken.dk ❯❯

Flere produkter.

De 8 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste robotstøvsuger i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse robotstøvsuger:

Dyreste Robotstøvsuger på listen er Samsung Jet Bot AI+ robotstøvsuger VR50T95735WWA (hvid) fra Elgiganten med en pris på 9999.00. Billigste udvalgte Robotstøvsuger er Gummi Bumper Beskyttelse til robotstøvsuger som du kan købe for 49.00 hos Evermart.dk. Forskellen på de to priser er 9950 kr.
Ovenstående Robotstøvsuger data og priser er hentet fra 18 butikker (PanzerScreen.dk, KitchenOne.dk, Powerbanken.dk, Gucca.dk, DinGadget.dk, Proshop.dk, Coop.dk, Droneland.dk, Gixmo.dk, Elgiganten, BatteryStore & More, vvs.dk, MAXiPRO, Evermart.dk, Quickparts.dk, Homeshop.dk, Plusshop.dk, WiStore). Alle Robotstøvsuger tilbud er opdateret i dag 01-10-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Robotstøvsuger guides:

Fandt du ikke det rigtige Robotstøvsuger blandt de 8 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Robotstøvsuger: