Husholdningsapparater.dk » Alle guides » Tandpasta » InnovaGoods Tandpasta

Bedste InnovaGoods Tandpasta: Se top 1

(opdateret marts 2023)

Du er landet på Husholdningsapparater.dk, det helt rigtige sted at finde InnovaGoods tandpaste. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle tilbud på InnovaGoods tandpaste | ✅ Tandpasta-kvaliteten | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

På denne side

Detaljeret gennemgang af de 1 bedste InnovaGoods tandpaste

Her kan du se hele vores liste over de bedste InnovaGoods tandpaste som du kan finde lige nu.

De 1 udvalgte produkter på listen (klik for at gå til det enkelte produkt):

1: UV-steriliseringsapparat til tandbørster med holder og tandpasta beholder

 • Dagens pris: 159,- kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 199,-, nu kun 159,-.
  Du sparer 40 kr. / 20 %
 • Fundet hos Capida.dk
 • Mærke: InnovaGoods

Sidste produkt på vores liste er UV-steriliseringsapparat til tandbørster med holder og tandpasta beholder som vi har fundet til 159,- hos Capida.dk.

 • Multifunktionelt UV-steriliseringsapparat
 • Kapacitet til 5 tandbørster
 • Automatisk sluk efter sterilisering
 • Miljøvenligt ABS-materiale
 • Inkluderer tandpastabeholder og holder

UV-steriliseringsapparatet til tandbørster med holder og tandpasta beholder er en multifunktionel og effektiv løsning til at holde tandbørsterne rene og sikre. Denne familievenlige tandbørsteholder er designet til at beskytte tandbørster mod bakteriel forurening takket være det ultraviolette lys, som nemt og hurtigt desinficerer dem, hvilket eliminerer bakterier og mikroorganismer i løbet af få minutter.

Apparatet er lavet af holdbart og miljøvenligt ABS-materiale, og dens innovative og funktionelle design gør det til en perfekt løsning til at opnå en mere behagelig og sikker tandbørstning. Det har en tredobbelt funktion, der inkluderer UV-sterilisation, tandbørsteholder og tandpastabeholder.

UV-steriliseringsapparatet har en kapacitet til 5 tandbørster og kan nemt skilles ad i forbindelse med rengøring. Det har en tænde-knap og slukker automatisk efter steriliseringen er færdig. Apparatet er let at installere med klistermateriale, og det er praktisk, nemt og sikkert i brug.

UV-steriliseringsapparatet kommer med en DC-USB-kabel med en kabellængde på 100 cm og har et UV-lys på 2 W med en levetid på>25000 h. Længden på bølgen er UV-C 260 nm, og DC er 5 V / 200 mA. Apparatet har en størrelse på ca. 21,5 x 13 x 6,7 cm.

Pakken indeholder også en emballage og manual på 24 forskellige sprog, herunder engelsk, fransk, spansk, tysk, italiensk, portugisisk, hollandsk, polsk, ungarsk, rumænsk, dansk, svensk, finsk, litauisk, norsk, slovensk, græsk, tjekkisk, bulgarsk, kroatisk, slovakisk, estisk, russisk og lettisk.

UV-steriliseringsapparatet til tandbørster med holder og tandpasta beholder er en pålidelig og praktisk løsning til at opretholde en høj hygiejne og sikkerhed i forbindelse med tandbørstning.

Se hos Capida.dk ❯❯

Andre mærker af tandpaste

På vores liste her har vi samlet de 1 bedste tandpaste på tværs af alle mærker og brands. Men vi har også lavet lister for hvert brands, så for mere detaljeret information kan du klikke dig ind på disse lister og finde den helt rigtige tandpasta til dine behov: