Du er landet på Husholdningsapparater.dk, det helt rigtige sted at finde InnovaGoods blender. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle InnovaGoods blender tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Batteridrevet Blender – Genopladelig – Innovagoods Shakuit

  • Dagens pris: 179,95 kr.
  • Fundet hos Gucca.dk
  • Mærke: InnovaGoods

Sidste produkt på vores liste er Batteridrevet Blender – Genopladelig – Innovagoods Shakuit som vi har fundet til 179,95 hos Gucca.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Her får du en genanvendelig glasblender til at lave naturlige shakes, juice og smoothies derhjemme, på kontoret, i træningscentret osv.
Takket være det kompakte og bærbare design, kan du nemt…

Se hos Gucca.dk ❯❯

Flere produkter.

De 1 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste InnovaGoods blender i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse InnovaGoods blender:

Dyreste InnovaGoods Blender på listen er Batteridrevet Blender – Genopladelig – Innovagoods Shakuit fra Gucca.dk med en pris på 179.95. Billigste udvalgte Blender er Batteridrevet Blender – Genopladelig – Innovagoods Shakuit som du kan købe for 179.95 hos Gucca.dk. Forskellen på de to priser er 0 kr. – de 1 InnovaGoods Blender vi har fundet koster i gennemsnit 179.95 kr.
Ovenstående InnovaGoods Blender data og priser er hentet fra 1 butikker (Gucca.dk). Alle InnovaGoods Blender tilbud er opdateret i dag 10-08-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Blender guides:

Fandt du ikke det rigtige Blender blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Blender: